Πώληση Τριάρι, Bad Kleinkirchheim, Spittal, Αυστρία, strada sankt hoswalder

Πώληση - Cod. 29787

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 50 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 2

Bad Kleinkirchheim σε δύο (2) χιλιομέτρων από τη διασταύρωση ακριβώς (αντί της Χωροφυλακής), η οποία οδηγεί σε Sant Oswald. Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, τόσο για την ειρήνη, και για την ευκολία (με τα πόδια για μια βιώσιμη πορεία σε περίπου 15 λεπτά για να φτάσετε στο Santa Caterina Spa)? για όσους αγαπούν το σκι, ένα από τα πολλά χιονοδρομικά κέντρα είναι περίπου 250 μέτρα από την πολυκατοικία.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο σε μια αξιοζήλευτη θέση: ΝΟΤΙΑ / EAST. Περιλαμβάνει μια μεγάλη βεράντα, επίσης, να τρώτε καλά ηλιοθεραπεία: μέτρηση m. 5 για m. 1.35. Συνολικά, το διαμέρισμα είναι μόνο m. 33 και αποτελείται από μια είσοδο που οδηγεί στο μπάνιο (νεροχύτη, πλυντήριο ρούχων όλα σε ένα κόντρα πλακέ θαλάσσης κινητό), ντους, θερμοκοιτίδων πετσέτα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μεσαία εποχές, επειδή μεταφέρουν ένα ηλεκτρικό λαμπτήρα θερμοστάτη. διακριτικά σαλόνι, αλλά τυφλά με την κανονιστική κενό. στη συνέχεια να συνεχίσει στο σαλόνι που περιλαμβάνει μικρή κουζίνα και ψηλό ψυγείο με καταψύκτη κυττάρων, κεραμικές εστίες (ηλεκτρικές) φούρνο μικροκυμάτων και νεροχύτη σε λευκό fragranite με την επιφάνεια στήριξης, μια μικρή πισίνα και ένα κανονικό και πλυντήριο πιάτων. παγκάκια Κόρνερ για φαγητό σε έξι ανθρώπους, κινητή τηλεόραση με αποκωδικοποιητή για να δείτε RAI, Mediaset και επίγεια ψηφιακή? ένα άνετο καναπέ-κρεβάτι που εξάγεται. Υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι που αποτελείται κεφαλάρι και ψευδείς δέσμη όπου βρίσκουν κατάλυμα συλλέγονται 2 + 2 ρυθμιζόμενα προβολείς αλογόνου, όλα σε βουρτσισμένο ματ βαμμένο έλατα, μεταξύ των οποίων δύο κομοδίνα, είναι ένα ντουλάπι με δύο πόρτες. Το δωμάτιο και το καθιστικό / τραπεζαρία είναι στρωμένος με σανίδες από βουρτσισμένο και λευκασμένα Πεύκη. Στο πάτωμα, υπάρχει ένα τυφλό δωμάτιο ντουλάπα με ένα κρεβάτι και δύο μεγάλες ντουλάπες. Μπροστά από το condo επιμένουν θέσεις στάθμευσης που ανήκουν σε κάθε διαμέρισμα στοιβάζονται τακτικά και αριθμημένα. Μπαίνοντας στο κτίριο στα αριστερά οδηγεί σε ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως αίθουσα σκι και μπότες. Στη συνέχεια, με σκοπό την σκάλα με άνετη βήματα όλα επενδεδυμένα με ένα καλό χαλί και μια καλή ξύλινη κουπαστή. Ολόκληρο το κτίριο θερμαίνεται με πετρέλαιο (κεντρική λέβητα αντικαταστάθηκε το 2010).
ετήσιων δαπανών παροχής υπηρεσιών που κανονικά δεν θα υπερβαίνει τα €. 900,00 περιλαμβάνουν την ηλεκτρική ενέργεια, ζεστό και κρύο νερό, το πετρέλαιο κεντρική θέρμανση τέλη της κατασκευής, συλλογή απορριμμάτων κλπ και κοστίζει διαχειριστή. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB