Πώληση Βίλα, Tirol, Innsbruck, Αυστρία, altro

Πώληση - Cod. 42114

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 2000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Εδώ οι προδιαγραφές εκτός από αυτά που έχετε ήδη:

- Χτίστηκε το 2004 από έναν εκκεντρικό, ιδιοσυγκρασιακό καλλιτέχνη και γλύπτη
- Επέκταση δεύτερης κατοικίας 2010 - και τα δύο σπίτια συνδέονται ως ένα.
- Οι γονείς μου το αγόρασαν ως απόδραση για σκι, αλλά μετά το ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έμειναν κυρίως εκεί.

- Το οικόπεδο είναι 2270m2
- 1000m2 καθιστικό
- θέρμανση: φυσικό αέριο, έτοιμο για γεωθερμία και διαθέτει ξυλόφουρνο στο υπόγειο.
- Ψύξη με επανενεργοποίηση της γεωθερμικής ενέργειας

- 2 γκαράζ πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη συντήρηση του οικοπέδου

- Μεγάλο πάρκο κήπου με τριαντάφυλλα, αμπέλι και 2 βεράντες τραπεζαρίας με ογκόλιθους από γρανίτη και γλύπτες, καθώς και έργα τέχνης διάσπαρτα.
- 3 σιντριβάνια: 1 στο δρόμο,
1 μέσα στην είσοδο και 1 στη λιμνούλα (φυσικό νερό με οικολογικό σύστημα, νούφαρα αλλά κολυμπήσιμα χωρίς χημική υπερφόρτωση).
- Βιολογικός κήπος λαχανικών και φρούτων μερικά από αυτά κρυμμένα. Μπορείτε να κλέψετε τον εαυτό σας σε ένα κρυφό παγκάκι πίσω από το παρεκκλήσι με ένα βιβλίο ενώ τρώτε τα δικά σας μούρα ακριβώς από τους θάμνους που σας περιβάλλουν.
- Ένα ρομαντικό παρεκκλήσι για προσευχή ή διαλογισμό ξεχωριστά από το σπίτι.
Οι εξωτερικές και οι εσωτερικές κολώνες έχουν εξ ολοκλήρου επιχρυσωμένη επένδυση, χωρίς γωνίες (σημαίνει ότι δεν υπάρχει στάσιμη ενέργεια) - οι γωνίες 90 μοιρών είναι μόνο στο νέο τμήμα του σπιτιού.
Τα τζάμια είναι ανθεκτικά στη θραύση για φυσική ασφάλεια. Είναι διπλό τζάμι 2 φορές 1 cm, τοίχοι παραθύρων από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Ο τοίχος του παραθύρου του σαλονιού μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως για την εσωτερική/εξωτερική εμπειρία σας το καλοκαίρι.

- Στον επάνω όροφο υπάρχουν 5 μεγάλα και μικρά υπνοδωμάτια - το καθένα με το δικό του μπάνιο, όλα ιταλικά μάρμαρα, κρύσταλλα Swarovski και χρυσό 24 καρατίων σε βρύσες, τοίχους και άλλες λεπτομέρειες - δείτε τις φωτογραφίες. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με φυσικό θέα στο βουνό.

- Στον κάτω όροφο όπως περιγράφεται στο pdf υπάρχει σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, αίθουσα υποδοχής. Ολοκληρώστε τη σάουνα ζεστού ξύλου με ντους και μπανιέρα, μικρή ανάπαυση ή δωμάτιο με τραμπολίνο, αίθουσα σπα, 2 γραφεία, άλλη μια ζωντανή σουίτα με μπανιέρα τζακούζι και δωμάτιο προσωπικού με μπάνιο. 2 τουαλέτες επισκεπτών συν μικρές αποθήκες. Το μαρμάρινο δάπεδο είναι θερμαινόμενο, για άνετη αίσθηση όλο το χρόνο.
- Παρά το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένο και γεμάτο με πολυτέλεια, αισθάνεται χαρούμενο, ζεστό, ελαφρύ και φιλόξενο - όχι άκαμπτο και κρύο ή βαρύ και παλιό.

Υψηλής ποιότητας λευκά είδη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σεφ, χοντρό κρυστάλλινο γυαλί και ρούχα για δείπνο, πετσέτες κ.λπ. είναι ήδη εκεί. Είναι έτοιμο να μετακομίσει.

Το ψηλοτάβανο υπόγειο είναι πλήρως εξοπλισμένο με ό,τι χρειάζεται για προσωπικό ή οικογένεια για να φροντίσει την καθημερινή ζωή. Αίθουσα σκι, θερμάστρα γαντιών, αίθουσα εργαλείων , πλυντήριο και 7 μεγάλες αποθήκες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια κάβα ή για παιδικές σπηλιές.

Αυτό δεν πρέπει να δημοσιοποιηθεί μόνο για να ενημερωθεί απευθείας στους πιθανούς αγοραστές:
ολόκληρο το κυρίως σπίτι έχει ένα τσιμεντοειδές κλειστό μυστικό υπόγειο που μπορεί εύκολα να ανοίξει και να χρησιμοποιηθεί εάν χρειαστεί.

Το Residence είναι ιδανικό για περιπέτειες, γρήγορη μετακόμιση σε μια ειδυλλιακή γη, θερινή και χειμερινή κατοικία ή δημιουργικό καταφύγιο, γάμους σε έναν μικρό ιδιωτικό κύκλο ή ρομαντικό μυστικό κόσμημα ή δώρο στην πεθερά, τόσοι πολλοί λόγοι για να το αγαπήσετε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Buy&Go Real estate
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB