Πώληση Βίλα, Dürnbach, Burgenland, Αυστρία, .

Πώληση - Cod. 42778

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 190 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

ID:SZR-2
Αυτό το πολυτελές, νεόδμητο, μινιμαλιστικό σπίτι πωλείται για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο Burgerland, κοντά στο Oberwart, 8 χλμ. από τα σύνορα.

Ο ιδιοκτήτης το έχτισε μόνος του με σχολαστική φροντίδα και αποδεικνύει την τεχνογνωσία των Αυστριακών πρωτομάστορων. Η βίλα, που βρίσκεται σε οικόπεδο 2.000 τετραγωνικών μέτρων, έχει ωφέλιμο εμβαδόν 199 τετραγωνικών μέτρων, μεικτό εμβαδόν 280 τετραγωνικών μέτρων και βεράντα 160 τετραγωνικών μέτρων.

Μέσα στο κτίριο υπάρχουν 5 δωμάτια, 3 βεράντες, 3 αποθήκες, 3 τουαλέτες και ένα διπλό γκαράζ 43 τμ. Το σαλόνι και ο χώρος της κουζίνας έχουν απρόσκοπτη διακοσμητική κάλυψη σε όλους τους χώρους, ενώ το μπάνιο στον επάνω όροφο διαθέτει σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας και ξεχωριστή μπανιέρα.

Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, αντλία θερμότητας εδάφους, σύστημα εξαερισμού, σύστημα ενδοεπικοινωνίας στον επάνω και κάτω όροφο, σύστημα άρδευσης που λειτουργεί από διάτρητο πηγάδι και σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί με κωδικό δακτυλικού αποτυπώματος.

Το ακίνητο, πολυτελώς επιπλωμένο για την πολυτελή ζωή του 21ου αιώνα, είναι πραγματικά το τέλειο σπίτι για τον απαιτητικό αγοραστή

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajni
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB